Mreža - Struktura - Prostor @ 10 godina Magacina

Povodom obeležavanja 10 godina rada organizacija nezavisne kulture u prostoru Magacin u Kraljevića Marka organizovan je raznovrsan trodnevni program, od 9 do 11 juna. U okviru izložbe audio/video radova biće predstavljen i moj rad Mreža - Struktura - Prostor.
"Izložba će posetioce provesti kroz prostore Magacina: Centralni prostor, Ostavinsku galeriju, kancelariju, Radionicu i Tavan. Svaki video/audio rad postavljen u okviru ove izložbe je tačka na mapi za istraživanje galerijskih, radnih, kancelarijskih, uređenih i manje uređenih, dobro poznatih i nikad viđenih prostorija koje se prostiru na tri lokacije i na površini od 1400m2. Takođe, svaki rad je smešten u posebno izabrani ili kreirani prostor, koji će predstavljati svojevrsnu nadogradnju, komentar ili intervenciju na sam rad. Biće izloženi radovi preko 40 umetnika iz Srbije, Švedske, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine."

Manifestaciju otvara izložba audio/video radova i panel diskusija „Modeli novih institucija nezavisne kulture – kakve nam istitucije trebaju, primeri iz regiona i slučaj Magacin“ 9. juna u 18.30 sati, u Centralnom prostoru. Učesnici: Mirela Travar, Anita Ivković, Radomir Lazović, moderator Milica Pekić.

Kompletan program možete da pogledate na sajtu Magacina u Kraljevića Marka.

Comments

Popular posts from this blog

Blic razgovor @AFŽ - Autonomni festival žena